Sandvika i mitt strikkehjerte

Trærne langs Engervannsveien og Løkkeparken i Sandvika er behøring kledd for høsten i fargerik ull.

Dette er en moteoppvisning av de sjeldne. Striper dominerer i gatebildet, men tar man seg bryet med å studere plaggene nærmere, er det mange fine og overraskende detaljer i denne høstkolleksjonen. En av kreasjonene har en blondekant nederst, andre trær har fått noen blomster som pynter opp. Forøvrig finner man kross og kringle-bord, et norsk flagg og røde hjerter. Har man ikke lagt merke til trærne før, gjør man det nå! Eik, rogn og bøk gir assosiasjoner til elegante modeller på catwalken.

Transient
Transient

På Leif Tronstads plass er det Kristin Hullbak Skaar, Karin Larsen, Tove Kjevik og Ingvild Amble Eriksen som har lekt seg med mønster og farger.

Transient

Det er 30 strikkeglade damer som har kreert festdraktene til de 21 trærne i Sandvika. Anledningen var byfestivalen i slutten av august. Jeg har fortsatt litt vanskelig for å ta inn over meg at Sandvika har bystatus, men hva gjør vel det når noen kilometre med garn er blitt forvandlet til metervis med glede!

Transient
Transient

Les mer om hvem som har strikket Sandvika vakker her >>