Å blogge - blogger - har blogget

Huff. Dette er skummelt. Men ifølge min sønn, som forøvrig har laget siden for meg, er det bare å kaste seg ut i det. Hvis jeg blogger litt hver dag blir jeg nok snart en av de store, hevder han. Jeg har dog ikke SÅ høye ambisjoner. Men når jeg nå velger å legger ut på dypt vann, er det kanskje fordi jeg er en smule ekshibisjonistisk. Og fordi jeg har noe å selge.

Transient

Min siste bok heter Geriljabroderier. Det er en samling frekke tekster, de fleste av dem brodert i korssting. Jeg har også laget noen frodige damer og potente menn. Bildet på bokens forside viser Adam og Eva i Paradis. Eva har spist en bit av eplet, men istedet for å dekke seg til med et fikenblad velger hun å vise frem hele herligheten. Her står Eva i all sin prakt - uten en tråd. Å blogge er på sett og vis også å kaste klærne. Derfor navnet.