Jeg har lang erfaring som formidler og foredragsholder, og tilbyr blant annet følgende foredrag:

bilde-kopi 5.JPG

 

Norge rundt på jakt etter gamle votter: Det siste året har jeg reist landet rundt fysisk og digitalt på leting etter gamle strikkemønstre. Det har resultert i boken VOTTER. Strikkemønstre fra hele Norge. I dette foredraget forteller jeg om alle de fantastiske skattene jeg fant.

Norske strikketradisjoner: Strikketeknikken fant veien til Norge på 1500-tallet. Lokale tradisjoner vokste frem på slutten av 1800-tallet, og vi fikk blant annet selbuvotter, setesdalskofter og fanatrøyer. I nyere tid har designere som Per Spook, Ellinor Flor og Tine Solheim satt preg på norske strikketradisjoner.

 

Nye strikketrender: Strikkingens popularitet går i bølger. I dette foredraget viser jeg hva som har påvirket oss fra OL i 1994 og frem til i dag, og du får se de siste plaggene fra landets beste strikkedesignere.

 

Fra inspirasjon til strikkedesign: Hva inspirerer? Hvordan kan ideer omsettes til ferdig design? Om hvordan jeg jobber frem mine modeller.

 

Raske sting: Om å lage egne broderidesign. Om inspirasjon, valg av stoff og tråd, uttrykk. Tips til hvordan man kan arbeide frem et motiv. Eksempler fra min siste bok og design jeg har levert til ukepressen.

 

For nærmere informasjon ta kontakt på e-post ngs@hjertebank.no eller telefon 41 25 26 76.